Συμμετοχή στο 2ο Λαϊκό αγώνα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Από τη συμμετοχή στο 2ο Λαϊκό αγώνα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος “Γεώργιος Παπαβασιλείου” στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας. Στην ολιγομελή ομάδα παιδιών εκπροσώπησης του συλλόγου μας στον αγώνα δρόμου , τιμής & μνήμης στον μεγάλο αθλητή, προπονητή & άνθρωπο συμμετείχαν : Γιαννη Εριφύλη – Μπαρλας Κωννος- Μεγκουλας Ευάγγελος – Αγγελακοπουλου Νικολέτα – Καγιαλαρη Ζωή- Σφυρης Ανδρέας- Ζανιας Ζαφείρης- Πανος Ανδρέας & Πάνος Δημήτρης. Οι τρεις πρώτοι βρέθηκαν στο βάθρο των νικητών στην 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο 🏅 στην ηλικιακή κατηγορία τους) Μπράβο σε όλα τα παιδιά!
Και λίγα λόγια για τον υπέροχο αθλητή & άνθρωπο Γιώργο Παπαβασιλείου που αναδείχθηκε βαλκανιονίκης 7 φορές στα 3000μ Στιπλ ,ενώ ήταν ένας από τους ελάχιστους δρομείς στον κόσμο που δεν έβρεχαν τα παπούτσια τους ύστερα από επτά υπερπηδήσεις της λίμνης,στα 3000 στιπλ.
Με εξαιρετική προπονητική παρουσία στη συνέχεια.
Οι συμβουλές του για τους νέους:
‘’Προτρέπω τους νέους να αθλούνται. Η άθληση είναι η καλύτερη επένδυση για την υγεία. Πρέπει οι άνθρωποι να ξεκινούν τον αθλητισμό από την παιδική ηλικία. Οφείλουμε όλοι να προνοούμε για την υγεία μας. Όταν θα έχουμε καταστρέψει την υγεία μας τότε θα είναι αργά για να την περισώσουμε. Ιδιαίτερα προτρέπω τους νέους να ασχοληθούν με τον στίβο. Ο στίβος είναι το πιο όμορφο άθλημα. Προσφέρει μεγάλες χαρές, προσφέρει χαρακτηριστικές συγκινήσεις. Βέβαια είναι κύρια ατομικό άθλημα. Στον στίβο όλα υπολογίζονται με το χρονόμετρο και τη μεζούρα. Ό,τι κάνει ο αθλητής είναι δικό του. Η κάθε επίδοση του αθλητή ανήκει στον αθλητή και κανείς δεν μπορεί να του την πάρει ή να την εκμεταλλευτεί»…
print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *