Νέα Διοίκηση στο «Γ. Σ. Γαλατσίου Γυμνάσιον»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Διοίκηση στο «Γ. Σ. Γαλατσίου Γυμνάσιον»

Με απόλυτη επιτυχία έγιναν την Κυριακή 18/4/21 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών την Παρασκευή 16/4/21, μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Κατόπιν εφορευτική επιτροπή με δικαστικό αντιπρόσωπο, ανέλαβαν τη διαδικασία των εκλογών. Στην κάλπη προσήλθαν συνολικά 59 μέλη του Συλλόγου, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Ακολούθως έγινε συγκρότηση του νέου Διοικητικού συμβουλίου:

 

Πρόεδρος: Πέππας Ιωάννης (Καθηγητής φυσικής αγωγής, Αρχηγός παιδικής κατασκήνωσης, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ, πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου εθνικών κατηγοριών, παρατηρητής, εκπαιδευτής, μέλος Ε.Δ ΕΠΣΑ & αντιπρόεδρος Σ.Α.Δ )

 

Αντιπρόεδρος: Βαρέλη Στεφανίδη Ζωή (Καθηγήτρια φυσικής αγωγής, πρώην αθλήτρια εθνικής ομάδας στίβου, προπονήτρια στίβου, αρχηγός κατασκηνώσεων)

 

Γραμματέας: Αποστόλου Νίκος (Καθηγητής φυσικής αγωγής)

 

Ταμίας: Βλαχάκη Νίκη (Καθηγήτρια φυσικής αγωγής)

 

Μέλος: Γρίλλιας Αντρέας (Δάσκαλος, Διευθυντής Σχολικής Μονάδα)

 

& Αναπληρωματικά μέλη

 

Ερκέκογλου Άννα (Ιδιωτικός υπάλληλος, πρώην αθλήτρια στίβου)

 

Μουρελάτος Σπύρος (Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος)

 

Αγγελόπουλος Παναγιώτης (Καθηγητής φυσικής αγωγής)

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των μελών του Δ.Σ και των αναπληρωματικών μελών είναι γονείς αθλητών-τριων του συλλόγου.

 

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα από τη Γ. Σ. η τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου, με την ενσωμάτωση των προβλεπόμενων στο νόμο διατάξεων, προκειμένου να εναρμονιστεί και με την πρόσφατη νομοθεσία Ν. 4726,18/9/2020, που αφορά τη λειτουργία των αθλητικών φορέων.

 

Στη πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ συζητήθηκαν τα προβλήματα εξ αιτίας των συνθηκών της πανδημίας για το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου. Η προκήρυξη αγώνων από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ σε σύντομο χρόνο (από 15 Μάιου εκκίνηση με Κ16) επιτείνει το πρόβλημα. Παρά τις υπαίθριες προπονήσεις και τη φιλοξενία σε στάδια όμορων δήμων όλο το προηγούμενο διάστημα η μη δυνατότητα χρήσης του σταδίου Γαλατσίου δρα ανασταλτικά στην επίτευξη των στόχων των αθλητών-τριών.

 

Αποφασίστηκε η μελλοντική υποστήριξη του αγωνιστικού τμήματος σε τρείς κατευθύνσεις α) Αθλητικό υλικό, β) Προπονητικές συνεργασίες, γ) Επιστημονική υποστήριξη (διατροφολόγος, εργομετρικό κ.α)

 

Τέλος, προς το παρόν ο σύλλογος παραμένει σε αναστολή και σε καθεστώς αναστολής παραμένουν και οι προπονητές του συλλόγου. Παρόλα αυτά ο σύλλογος ευχαριστεί την προπονητική ομάδα του αγωνιστικού για τη στήριξη προς τους αθλητές-τριες όλο αυτό το διάστημα.

 

Το Δ.Σ εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές-τριες που θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο στο προσεχές διάστημα στο προαγωνιστικό τμήμα Κ14 και στα αγωνιστικά τμήματα Κ16 & Κ18.

 

Ανάλογα με τις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο του αθλητισμού, θα παρθούν και οι ανάλογες αποφάσεις για τα τμήματα υποδομής στη συνέχεια.

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ

print