Επανέναρξη προπονήσεων για όλους

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Χωρίς κανένα ηλικιακό περιορισμό θα επιτρέπεται πλέον από σήμερα Δευτέρα, 1η Ιουνίου, η αθλητική δραστηριότητα στη χώρα μας! Σύμφωνα με την ΚΥΑ που υπογράφηκε σήμερα μπορούν πλέον να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα.

https://gga.gov.gr/gr…/deltia-tupou/3013-2020-05-31-13-23-30

Επομένως, μαζί με τα σχολεία ξεκινάνε και οι προπονήσεις μας σήμερα, 1 Ιουνίου χωρίς αλλαγή στις προπονητικές ώρες με εξαίρεση το τμήμα Κ8 17:00-18:00 που θα ξεκινάει στις 18:00, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο το διάστημα του Ιουνίου.

Ωστόσο, για τη συμμετοχή στις προπονήσεις είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα παρακάτω:

Για αθλούμενους/ες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ, δεν απαιτείται η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η προσκόμιση σχετικής ιατρικής βεβαίωσης. Στην περίπτωση αυτή, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλούμενου στον Κατάλογο Εισερχομένων-Εξερχομένων που διατηρεί η εγκατάσταση, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.

Αθλητές/τριες κάτω των 13 ετών οι οποίοι/ες είναι εγγεγραμμένοι/ες σε σωματεία και ΕΧΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ συστήνεται, λόγω της μακροχρόνιας απουσίας από τις προπονήσεις, να συμπληρώσουν το ιατρικό ιστορικό και να προσκομίσουν σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού (γενικό ιατρό, παθολόγο, καρδιολόγο, πνευμονολόγο και συναφείς ειδικότητες).

Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού μπορείτε να βρείτε εδώ: https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx
Το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης μπορείτε να βρείτε εδώ: https://gga.gov.gr/images/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%97_%CE%92%CE%95%CE%92%CE%91%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%97_v5.pdf

Κατά τα λοιπά και για τους αθλητές/τριες και αθλούμενους/ες άνω των 13 ετών ισχύουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα στις οδηγίες ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους , όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει και μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://gga.gov.gr/…/…/article/278-covid/2981-covid19-sports

Η χρήση του σταδίου γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες πρόσβασης και ασφαλούς άσκησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και τις ειδικές οδηγίες προπόνησης ΣΤΙΒΟΥ του Σ.Ε.Γ.Α.Σ .

Η προπονητική ομάδα είναι ενήμερη και θα τηρήσει τους κανόνες, ενώ θα ενημερωθούν και όλοι οι συμμετέχοντες.

print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *