ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ
Γυμναστικός Σύλλογος Γαλατσίου “Γυμνάσιον”

Αγαπητοί αθλητές και αθλήτριες, αγαπητά παιδιά, αγαπητοί γονείς, μέλη και φίλοι του συλλόγου,

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το Διαδικτυακό Σεμινάριο που επιμελείται αποκλειστικά για το σύλλογο μας η Δρ . Άννα Παπαγεωργίου με θέμα τη διατροφή.

Η Δρ. Άννα Παπαγεωργίου Κλινικός Διαιτολόγος, εξειδικευμένη στην παιδική διατροφή με πολυετή πείρα στον αθλητισμό υψηλού επιπέδου μιλά σε παιδιά και γονείς.

Το Webinar με θέμα Αθλητικό Εργαστήρι Παιδιών & Εφήβων, που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Γαλατσίου “Γυμνάσιον”, ξεκινάει την Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρα 20:30 στη πλατφόρμα Zoom.
(ΈΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΜΑΙΛ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ)
Για να παρακολουθήσετε το Webinar, ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης του ΖΟΟΜ πατώντας ΕΔΩ.

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε η διατροφή μας παίζει σημαντικό ρόλο, τόσο για ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα όσο και για τη διατήρηση του ιδανικού σωματικού βάρους σε συνθήκες έλλειψης συστηματικής άσκησης και εγκλεισμού.

Φυσικά η αξία της γνώσης και η εμπέδωση σωστών διατροφικών συνηθειών είναι πάντα σημαντική για την υγεία μας, αλλά και για την αθλητική απόδοση .

Ελπίζουμε το διαδικτυακό αυτό σεμινάριο να αποτελέσει την αρχή μιας μόνιμης συνεργασίας με τη Δρ. Άννα Παπαγεωργίου, που εκτός των άλλων ήταν αθλήτρια & προπονήτρια στίβου.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και με εκκίνηση το διαδικτυακό σεμινάριο θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε > Τα παιδιά συμμετέχουν σε βιωματικές δράσεις:
Μαθαίνω το σώμα μου. Με ποιο τρόπο χρησιμοποιεί ο οργανισμός μου την τροφή, για να έχω την απαραίτητη ενέργεια κατά την άσκηση.
Μαθαίνω τα θρεπτικά συστατικά των τροφών και την ωφελιμότητα τους.
Σχεδιάζω το δικό μου καθημερινό πρόγραμμα, με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του αθλήματός μου.
Επιλέγω για τα πιο ενεργειακά γεύματα .
Οι γονείς ή οι προπονητές:
Διδάσκονται τις βασικές αρχές της διατροφής των παιδιών ανά ηλικία και τις απαιτήσεις που δημιουργούνται κατά την άσκηση.
Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα πατώντας εδώ

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ και η προπονητική ομάδα
Δηλώστε Συμμετοχή
Εισηγήτρια Webinar:

ΑΝΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
PhD Kλινική Διαιτολόγος, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Διδάκτωρ Ιατρικής Αθηνών, Ερευνήρια

print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *